Rozdział 2 z 7
Udostępnij pierwszy dokument
Prześlij plik, wybierz, kto może go otworzyć, i wyślij śledzony link ze swojej skrzynki e-mail.
Kontrola dostępu przez e-mail w planach Pro i Business
Otwórz Bibliotekę dokumentówObejrzyj film (1:32)Wypróbuj w swojej przestrzeni roboczej
Biblioteka dokumentów
Biblioteka dokumentów
Prześlij dokument
Oferta dla Acme
PDF · 8 stron · Przed chwilą

Możliwości Northstar
PPTX · 14 slajdów

Historia klienta: Fernhill
PDF · 4 strony

Pytania o ceny
PDF · 3 strony
- 1
Otwórz Bibliotekę dokumentów i wybierz Prześlij dokument. Wybierz plik lub wklej obsługiwany link do Google Docs, Slides albo Sheets. Poczekaj, aż zakończy się przetwarzanie podglądu.
- 2
Otwórz dokument i wybierz Nowy link. Wybierz Osobisty dla znanej Ci osoby, dodaj jej dane i określ sposób dostępu do dokumentu.
- 3
Wklej link do e-maila, CRM lub wiadomości. Wyjaśnij odbiorcy, co znajdzie pod linkiem i jaki kolejny krok proponujesz.
Poznaj więcej możliwości
Wybierz, kto może otworzyć link
Tryb Otwarty pozwala wyświetlić dokument każdemu, kto ma jego adres URL. W planach Pro i Business tryb Poproś zbiera adres e-mail, tryb Zweryfikuj sprawdza dostęp odbiorcy do tej skrzynki, a tryb Ograniczony sprawdza go na liście dozwolonych adresów lub domen.
Link Osobisty porządkuje aktywność wokół wybranego odbiorcy. Połącz go z dostępem Ograniczonym, jeśli dokument powinny otwierać tylko osoby z zatwierdzonymi adresami e-mail.
Dotrzyj do szerszej grupy lub poproś o decyzję
Wybierz Lead Magnet do kampanii, newslettera lub posta w mediach społecznościowych. Wybierz Oferta, jeśli odbiorca ma ją zaakceptować, odrzucić lub poprosić o zmiany; odpowiedzi na oferty są dostępne w planach Pro i Business.
Osobne linki dla odbiorców ułatwiają śledzenie aktywności poszczególnych grup. W przypadku większej listy możesz tworzyć linki zbiorczo od planu Starter.
Zaktualizuj plik bez ponownego wysyłania
Zastąp dokument nowym plikiem tego samego typu, aby zachować dotychczasowe linki i historię zaangażowania. Jeśli dokument ma aktywny link typu Oferta, prześlij nową wersję jako osobny dokument lub unieważnij ten link przed zastąpieniem pliku.
Link możesz unieważnić w każdym planie. Od planu Starter możesz też ustawić datę wygaśnięcia i kontrolować pobieranie.
Obejrzyj instrukcję
Obejrzyj instrukcję (po angielsku)Więcej szczegółów, gdy ich potrzebujesz
Czy ten rozdział był pomocny?